Latest Movie :

Terminal The Terminal 2004 Türkçe Dublaj online izle

Terminal The Terminal 2004 HDRip Türkçe Dublaj Alternatif tek link

2004 - ABD 
Tür : Dram Romantik Politik 
Süre:128 dakika
Yönetmen: Steven Spielberg 
Oyuncular: Tom Hanks (Victor Navorski) , Stanley Tucci (Frank Ducson) , Michelle Arthur , Catherine Zeta-Jones (Amelia) , Diego Luna (Enrique Cruz) , Chi McBride (Mulroy) , Barry Shabaka Henley , Zoe Saldana (Dolores) , Michael Nouri , Jude Ciccolella (Karl iverson) , Scott Adsit , Valeri Nikolayev , Cas Anvar , Carl Alacchi , Mark Ivanir , Conrad Pla , Mik Scriba , Sasha Spielberg (Lucy) , Corey Reynolds (Waylin) , Jim Ishida , Danette Mackay , Laurie Meghan Phelps , Guillermo Dı­az (Bobby Alima) , Jeff Michael , John Eddins , Evelyne De La Cheneliı¨re , Tanya Van Blokland , Sandrine Kwan , Thinh Truong Nguyen , Dilva Henry , Terry Haig , Robert Covarrubias , Carl Allen , Mike Ledonne , Buster Williams , Benny Golson , Matt Holland , Dusan Dukic , Kevin Ryder , Eddie Santiago (Salchak) , Janique Kearns , Ian Finlay , Ken Choi , Kevin Mukherji , Tonya Ivey , Joseph Davis , Lydia Blanco , Anastasia Basil , Dan Finnerty , Stephon Fuller , Carlease Burke , Susan Slome , Bob Morrisey , Ana Maria Quintana , Stephen Mendel , Rini Bell (Nadia) , Eddie Jones , Kumar Pallana (Gupta Rajan) 
Senaryo:Andrew Niccol Jeff Nathanson Sacha Gervasi 
Yapimci: Steven Spielberg Laurie MacDonald

Terminal, başrolünde Tom Hanks'in oynadığı politik komedi-drama türünde 2004 yapımı bir film. 1988'den 2006'ya kadar tam 17 yıl Paris-Charles de Gaulle Havalimanı'nda yaşayan Mehran Karimi Nasseri'den esinlenilerek çekilmiştir.

Steven Spielberg'ün gerçek bir olaydan esinlendiği ilgi çekici bir öyküye sahip bir politik komedi olan film, Doğu Avrupa'dan Krakozya adlı bir ülkeden New York'a gelen Viktor Navorski'nin (Tom Hanks) öyküsünü anlatıyor. Amerika yolundayken ülkesinde askeri darbe olması üzerine Viktor, New York'un JFK Uluslararası Havaalanında mahsur kalır. Pasaportu artık geçersiz olduğu için ABD'ye girme hakkını yitirmiş durumdadır. Ülkesindeki savaş bitinceye kadar havaalanı terminalinin transit yolcular salonunda beklemek zorundadır. Zamanla havaalanı görevlileri ile dost olur ve hatta bir hostesle (Catherina Zeta-Jones) arasında duygusal bir bağ gelişir. Havaalanının Güvenlik müdürü Frank Dixon (Stanley Tucci) Viktor'un varlığını bir türlü kontrol edemediği bürokratik bir facia olarak görür ve bu sorundan bir an önce kurtulmanın çaresini bulmaya çalışır. Viktor'un Amerikaya gelme amacı ise babasının bir zamanlar çok sevdiği Amerikalı bir müzik grubundan aldığı imzalı fotolardan eksik olanı tamamlamaktır. O sanatçıyı bulup imzalatmak için yolculuğa çıkmıştır.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film Vadisi | Tek Part Film Keyfi - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger